WORKSHOP BROOD / PIZZA BAKKEN OP AMBACHTELIJKE WIJZE

 

Het bakken van brood in een houtgestookte oven spreekt iedereen wel aan en roept dikwijls herinneringen van vroeger op. Wil je het zelf eens meemaken? Dan kan je zeker inschrijven op onze open workshop, al dan niet met vrienden, collega's of familie. Je wordt hartelijk ontvangen met een aperitief en hapje.

Na een korte inleiding over de eigenheid van het bakken in een houtoven, een omschrijving van de basisingrediënten en het bewerkingsproces gaat iedereen zelf aan de slag. Tussendoor is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen en om kennis te maken met je bak-collega's waarbij een drankje en broodje niet ontbreken. Na afloop van de workshop – die ruim vier uur in beslag neemt – krijgt iedereen natuurlijk zijn zelf gebakken brood mee naar huis.

Bij een pizzaworkshop worden pizza's in kleine groepjes gemaakt en ter plaatse genuttigd.

Open workshops starten om 17.30h (brood) of 19.00h (pizza).

Deelnameprijs brood workshop: 60,50 euro per persoon

Deelnameprijs pizza workshop: 60,50 euro per persoon

 

Vanaf 10 personen kan je een privé-workshop boeken (tot ongeveer 20 personen). Voor bedrijfsevents: contacteer ons voor een voorstel op maat.


Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan per mail via info@bakhuislasource.be. Dan bezorgen we je alle nodige informatie voor de deelname.

 

gallery/molenaars foto