Sint-Valentijnsmenu: Vrijdag 14 februari 19.30h

 

Op Sint-Valentijn maken we er in Bakhuis La Source weer een gezellige avond van. In onze gekende ongedwongen sfeer maken wij voor u een hartige maaltijd klaar.

 

Aperitief

Glaasje Prosecco Andreola Dirupo DOCG
met huisgemaakte appetizers

Voorgerecht

Slaatje met zacht gesmolten kaas Val-Dieu (Abdij Val-Dieu uit het land van Herve) met honing en tijm, en een julienne van Pink Lady

of

Sappig gegrild ontbeend kwarteltje, spiegeleitje, fris slaatje en spekreepjes

 

Hoofdgerecht

Sappig varkenshaasje gegrild in de houtoven met wildfond en winterse groentjes

of

Zeebaarsfilet gegaard in de houtoven met zuiderse groentjes

beide gerechten zijn begeleid van
Krielpatatjes gebakken in de houtoven met olijfolie, rozemarijn en sel de guerande en een winters slaatje
 

Dessert
Huisgemaakte misérable met een coulis van bosvruchten
Italiaanse koffie, espresso of thee, mignardises en een digestiefje van het huis
 


Prijs: 53 euro per persoon (overige dranken à la carte)
Reservatie vooraf is noodzakelijk. Geef bij reservatie ook je keuze van het voor- en hoofdgerecht door.

Om te reserveren stuur een mailtje naar info@bakhuislasource.be of bel ons op 0495 51 09 14.

 

 

 

 

gallery/zeebaars new