gallery/interieur

 

Elke vrijdag- en zaterdagavond op reservatie

 

Aperitief Prosecco Andreola met hapje

 

Houtoven gerechten (keuze opgeven bij reservatie)

 

Schotse zalm op vel gebakken met preistoemp

 

Hoevekip in cocotte in de houtoven met abdijbier, verse appelmoes en gebakken patatjes

 

Côte à  l'os BBB dry aged met gebakken aardappel in de schil, peperroomsaus en gemengde salade (per 2 personen, minimum 3 dagen op voorhand bestellen) (+5€ pp)

 

Stoofpot van konijn met tomaatjes, champignons en witte wijnsaus (per 2 personen) (+5€ pp)

 

Dessert met Italiaanse koffie of thee

 

Huisbereid dessert

 

Menuprijs (met aperitief, hapje, dessert en koffie): 45 euro per persoon

 

Best is minstens een dag op voorhand reserveren en de gerechtkeuze door te geven bij reservatie.Voor deze dagen is er geen minimum aantal personen vereist.

Wij aanvaarden geen kredietkaarten of bankkaarten. We zijn geopend van 19.00h tot 23.00h (bespreekbaar voor privé-events).

Privédiners of lunch: keuze uit gerechtenlijst of weekendmenu (eenzelfde keuze voor de groep graag)

Graag tot binnenkort!

 

Om te reserveren stuur een mailtje naar info@bakhuislasource.be of bel ons op 0495 51 09 14.