FORMULES

 

Weekendmenu (vrijdagavond en zaterdagavond) - uiterlijk een dag voordien reserveren

Het bakhuis is open vanaf 19.00h. Op de kaart staat een menu dat maandelijks varieert. Het menu omvat Prosecco als aperitief met hapjes, drie tot vier soorten hoofdgerecht, dessert en koffie. Onze dry aged côte à l'os en zeebaars zijn steeds verkrijgbaar. Bij reservatie geef je ook de keuze van het gerecht op. Het menu kost 45 euro per persoon (+5 € pp voor de côte à l'os). Privé-diners zijn ook mogelijk op deze dagen.


Workshops brood en pizza bakken

In groep (van 10 tot 25 personen) leren de deelnemers hun eigen brood bakken en worden ze vertrouwd gemaakt met de eigenheid van een houtgestookte oven. De workshop kan worden afgesloten met een warm brueghelbuffet. Bij een pizza workshop maken de deelnemers in kleine groepjes zelf de pizza, en leren de trukken kennen van het bakken in een houtoven. Een originele aanrader als teambuilding event met collega's maar ook onder vrienden of familie. Open workshops brood- en pizza bakken worden ook geregeld georganiseerd. Prijzen op aanvraag.


Privé-diners

Groepen van 10 tot 30 personen kunnen in het bakhuis terecht voor een privé lunch/diner waarbij we samen het menu bespreken. Het bakhuis kan ook dienst doen als unieke receptie- of vergaderruimte (max 20 personen) met bijhorende catering maar ook voor koffietafels ( max 40 personen). Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij u kunnen bieden.

 

Vergaderruimte

Klik hier voor meer info

 

Bakdag: ambachtelijk brood op steen gebakken - 's avonds: Pizza

Meestal op de eerste zaterdag van de maand bakken we verschillende soorten brood en taart. Bestellen kan tot 's vrijdags voor de bakdag. Op de bakdag is het bakhuis geopend vanaf 17.00h waarbij de bestelling afgehaald kan worden. Je kan in het bakhuis ook gewoon wat gezellig keuvelen bij een glas bier of Italiaanse wijnen. Vanaf 19.30h kan je mee aanschuiven voor een lekkere pizza. We maken steeds vier soorten. Reservatie nodig.